Odder
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 6. november 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 6. november 2020

DR1

00:05  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2) "Den sorte bog". Et hidtil ukendt maleri af den højtskattede lokale kunstner Henry Hodgson er pludselig dukket op. Maleriet bliver solgt på en auktion under stor ståhej, men der stopper historien ikke. For Hodgsons malerier er i så høj kurs, at nogen tilsyneladende er parat til at begå mord for at få fingre i dem. Og snart må Barnaby og Jones atter i arbejdstøjet. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Patricia Blackshaw: Sarah Badel. Instruktion: Peter Smith.

01:40  

Taggart: Rottegift (3:3)
Taggart: Rottegift (3:3) Jim Taggart efterforsker en række mord forårsaget af rottegift. Gamle Mrs. Watson, der solgte sine arvestykker, giver ham en oplysning, der omsider sætter Glasgow-detektiven på rette spor. Men hvordan har morderen båret sig ad, og hvad er motivet? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

02:40  

Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat
Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat I aften skal vi en hyggelig tur i sommerhus. Hammerslag besøger nemlig skønne sommerhuse ved det sydlige Kattegat. Hold Øst og Vest skal ved aftenens første bolig se et klassisk sommerhus med en dejlig havudsigt, beliggende nær Juelsminde. Herefter skal prisen gættes på et lille bitte træsommerhus, hvor man skal passe på hovedet. Og til sidst skal vi til Saksild ved Odder, hvor vi skal se et moderne sommerhus med en udestue, der kan forlænge sommeren langt ind i efteråret. Vært: Christian Degn

03:25  

Maddysten (4:8)
Maddysten (4:8) Der er fem familier tilbage i Maddysten, og denne gang skal de vise, hvad de kan præstere i det vegetariske køkken. De skal blandt andet lave deres bud på en vegetarburger, hvor bøffen er skiftet ud med en vegetarisk version. De skal også prøves af i en quiz, der tester, hvor mange grøntsager familierne kan sætte navn på. Undervejs bliver familierne overrasket af en flok vegetarer, som skal være gæstedommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

04:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dyrehospitalet (3:8)
Dyrehospitalet (3:8) I dag kommer hunden Mikor ind, og det ser ud, til at han har et eller andet mystisk inden i hovedet! Hesten Scoop skal have taget blodprøver, så han er godt urolig.

06:30  

Kriminelt: Han kaldte mig neger
Kriminelt: Han kaldte mig neger Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

Vanviddet i Waco (2:2)
Vanviddet i Waco (2:2) Amerikansk dokumentar fra 2018 (Waco: Madman or Messiah) Han var årsag til den mest dødbringende belejring i amerikansk historie. David Koresh - selvudråbt Messias i den amerikanske sekt Branch Davidian, hvis konflikt med myndighederne førte til åbent skyderi med FBI i 1993. Mere end 80 mennesker, herunder flere børn, blev dræbt, da politiet stormede sektens lejr i Waco, Texas. Nu, 25 år efter tragedien, fortæller overlevere historien - hvoraf flere stadig mener at 'Koresh' var Guds sendebud.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (3:3) - Fremti
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (3:3) - Fremti Holger Bech skal denne gang bruge en tennisbold, et målebånd og et teleskop til at forklare, hvornår verden går under, og hvordan man kan se ind i fremtiden. Går der 4 milliarder år eller bare 100 år? Kan det passe at fremtiden påvirker din nutid? Bliv udfordret i dit tankesæt og find ud af, hvordan det hele hænger sammen, når Holger Bech Nielsen blander fortid og fremtid sammen og deler sin teori om armageddon. Sendt første gang 29.12.2019

08:50  

Hemmelige amerikanske missioner II (5:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (5:8) I mere end tyve år havde de amerikanske myndigheder forsøgt at få skovlen under den syriskfødte våbenhandler, Monzer Al-Kassar, indtil nogen udtænkte en måde at infiltrere hans inderkreds på med en enestående og risikofyldt undercover operation.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (7)
Masha og Bjørnen (7) Det søde liv

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (7)
Ramasjang Mysteriet V (7) Ælling er virkelig ked af det, for hendes badering er blevet stjålet! Og det er sket på en ganske snedig måde, så Kristian er virkelig i problemer. Heldigvis får han i dag hjælp af Lulu. Men er det nok til at fange den rigtige skurk?

06:05  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:20  

Luk op Luk i - EN GOD VEN
Luk op Luk i - EN GOD VEN Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (9)
Rod i Historien (9) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en vindmølle til sin udstilling om 70'erne og 80'erne. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon Hr. Klodrian

07:00  

Gurli Gris III (14)
Gurli Gris III (14)

07:05  

Gurli Gris III (15)
Gurli Gris III (15)

07:15  

Morgensang med Ramasjang | SODA og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | SODA og Hr. Skæg Der er dømt ægte venindehygge, når MGP-finalisterne SODA skyder dagen i gang sammen med Hr. Skæg. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V

08:00  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (32)
Vidundervovsen Vaffel (32)

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (11)
Dyrene i Zoo IV (11) Sumatra-orangutangsøstrene Emma og Subis skal føde på samme tid. Mens Emma formår at klare sin fødsel selv, er det langt mere kompliceret for Subis. Efter et døgn med veer må dyrepasserne skynde sig for at redde både mor og unge. Det bliver en højst usædvanlig sag for dyrepasserne.

10:10  

Danske Vidundere: Saltholm
Danske Vidundere: Saltholm Langt de fleste mennesker har ikke sat deres ben på Saltholm . Alligevel har de fleste mennesker oplevet den flade ø med kalkholdig undergrund, som ligger midt i Øresund - nemlig når de letter og lander fra Kastrup Lufthavn. 12 kilometer fra Rådhuspladsen i København og i stærkt trafikeret område ligger dette stykke uspolerede natur, der med 20.000 ynglende fugle gør, at øen er blevet fredet. Ann Marker besøger denne gang Hans Zimling, der er født og opvokset på Saltholm og i dag i en alder af 88 år bestyrer sit lille museum på øen. Og sammen med Jacob Jensen, der er naturvejleder fra Tårnby Naturskole, guider de os rundt blandt sølvmåger, klyder, gule engmyrer og den sjældne blå iris, som vokser frit herude i Saltholms salte jord som eneste sted i landet. Send første gang 28.12.07

10:25  

Antikkrejlerne XVIII (12)
Antikkrejlerne XVIII (12) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:10  

Antikkrejlerne XVIII (13)
Antikkrejlerne XVIII (13) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:53  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

09:30  

Hemmelige amerikanske missioner II (6:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (6:8) Efter arrestationen af en berygtet cubansk spion opdager efterretningstjenesten, at der stadig siver hemmeligheder til Cuba. En ny undersøgelse, der koncentrerer sig om udenrigsministeriet, afslører et ægtepar, der er dybt engageret i et sofistikeret net af spionage.

10:10  

Hemmelige amerikanske missioner II (7:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (7:8) Eliteagenter fra det amerikanske narkopoliti, DEA, jager verdens største heroinhandler midt imellem talebanoprørere i Afghanistan - og finder ham!

10:50  

Hemmelige amerikanske missioner II (8:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (8:8) Gennem ti år jagtede FBI og CIA sammen en forræder, der viste sig at være den højest rangerende CIA medarbejder nogensinde, der for øvrigt sammen med sin søn havde bedraget sin familie og sit land.

11:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (2)
Flaskepost fra Stillehavet II (2) Vi venter på båden i Papua Ny Guinea. Imens vi venter, håber vi på at komme til at svømme med delfiner. Der er også en levende vulkan der. Spændende. Vi håber bare, den ikke eksploderer i dag

09:20  

Min lille hund Mester (2)
Min lille hund Mester (2) Mester er flyttet ind hos Thomas, men han opfører sig ikke som en helt normal hund. Mester synes nemlig at hundelivet er kedeligt. Han vil meget hellere spise frikadeller end han vil spise hundemad og hellere sove i Thomas' store bløde seng, frem for den hårde hundekurv. Men Thomas er ved at være træt af Mesters opførsel og forsøger at gøre ham til en mere almindelig hund som hører efter hvad sin ejer siger.

09:27  

Hunden Ib - kan ikke holde det ud
Hunden Ib - kan ikke holde det ud

09:30  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

09:45  

Nana (6:6)
Nana (6:6) Trænger frk. Lind til et par fridage? Hvem dræbte kagemanden, og kan man virkelig ikke få for mange bordskånere? Kan man være både Gud og pølsemand, og hvordan kan nogen glemme en herrens engel? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Inspektør: Arne Hansen. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. Formningslærer: Finn Rye Petersen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 26.11.88.

10:10  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

10:20  

Junglebogen (28)
Junglebogen (28)

10:30  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

10:45  

Vilde venner III (4)
Vilde venner III (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal finde et pindsvin ved hjælp af radioudstyr, bygge et fugleskræmsel, og hjælpe en svane tilbage til naturen, hvor den hører til.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI

11:45  

Min mosters historier - Tømmerflåden
Min mosters historier - Tømmerflåden Theodor vil også have et guldanker magen til Lolas. Men det får man kun ved at krydse et hav. Inde på en ø finder Theodor og Lola reb og tømmer. Med lidt knofedt kommer den flotteste tømmerflåde med sejl, i vandet. Og så er det bare om at krydse dét hav!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at skildpadden kan blive 100 år. Ta´ med Lille Nørd ud og svømme med havskildpadder og se om det lykkes Anders og Katrine at hjælpe skildpaddeungerne sikkert ud til skildpaddebørnehaven.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven (13:16) - Hele verden i maven
Bonderøven (13:16) - Hele verden i maven Klodens kontinenter samles på Kastaniegården: Asiatiske sojabønner, sydamerikansk quinoa og dansk boghvede - som oprindeligt også stammer fra Asien. Alma og Johan hjælper til med at få boghveden i hus, Frank spiser hjertenødder, og katten hjælper med at smage på sojabønnerne. Og så får Haapioen - den finske stammebåd - en gang nykogt, finsk tjære.

12:55  

Nak & Æd - et halsbåndssvin i Texas (2:10)
Nak & Æd - et halsbåndssvin i Texas (2:10) Mens kulden har bidt sig fast i Danmark tager makkerparret til guds eget land, nærmere bestemt Texas. Kødkartellet, Jørgen og Nikolaj, slår lejr på prærien, hvor de skal finde og skyde et halsbåndssvin. Amerikanerne vil hellere have oksekød, men måske deres lokale svin også kan bruges til noget. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:55  

Maddysten (6:8)
Maddysten (6:8) Der er fire familier tilbage i Maddysten, og denne gang er temaet gammeldags dansk mad. Familierne skal nyfortolke den gode gamle klassiker: smørrebrød. Bagefter skal de bespise et fuldt forsamlingshus med frikadeller og kartoffelsalat, og endelig kommer familierne helt på udebane, når de skal dyste i kunsten at malke en ko. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

14:55  

Hammerslag - Små huse til store penge
Hammerslag - Små huse til store penge Hammerslag er i aften taget til Nordsjælland, hvor vi skal se på sommerhuse, der til trods for deres få kvadratmeter, koster MANGE penge. Aftenens første bolig ligger i Hornbæk, hvor der skal gættes pris på et sommerhus fyldt med charme og græs på taget. Herefter går turen til Tisvildeleje og et sommerhus med en panoramaudsigt, der slår benene væk under hold Øst og Vest. Og så kommer de i den grad på prøve, når de skal gætte prisen på en tidligere feriekoloni, der ligger næsten lige i vandkanten... Vært: Christian Degn.

DR2

12:30  

Anden Verdenskrig i farver (2:13)
Anden Verdenskrig i farver (2:13) Den tyske hærs revolutionerende nye måde at føre krig på, den såkaldte blitzkrieg, hvor hele panserdivisioner brød igennem fjendens linjer og afskar dens kommunikationslinjer, bakket op af et luftvåben bevæbnet med styrtbombere, viste sig at fungere så godt, at Polen var nedkæmpet i løbet af fire uger. Hitler var ivrig efter at følge denne succes op mod sine to nye fjender, Frankrig og England, der på papiret havde langt mere militært isenkram end Tyskland. Men da Tyskland startede angrebet mod vest i 1940, virkede blitzkriegen lige så ødelæggende som i Polen. Efter fire uger var Frankrig besejret, og den britiske ekspeditionshær trængt tilbage, og kun en heroisk fransk indsats muliggjorde, at det meste af den britiske hær blev reddet over Kanalen.

13:25  

Anden Verdenskrig i farver (3:13)
Anden Verdenskrig i farver (3:13) I slutningen af juni 1940 havde Tyskland besat hele Vesteuropa. Efter Frankrigs fald stod England alene, og Hitler forventede en hurtig kapitulation. Men her havde han gjort regning uden Winston Churchill, der afslog Hitlers fredsforslag. I stedet for en invasion forsøgte tyskerne først at lamme England fra luften, og storbyer og flyvepladser blev mål for Luftwaffe. Blitzen udmarvede den engelske befolkning, men England fik med tiden to enorme fordele, radaren, og erobringen af den tyske Enigma-maskine, der gjorde det muligt at knække de tyske koder. Først året efter fik England en allieret i kampen mod Nazi-Tyskland. Det var ikke USA. Præsident Roosevelt gjorde sit bedste for at hjælpe England, men de fleste amerikanere ville helst holdes ude af krigen i Europa. Men i juni 1941 invaderede Tyskland Sovjetunionen, og den stokkonservative Churchill så sig pludseligt allieret med den kommunistiske Stalin.

14:15  

Galapagos-øerne (3:3)
Galapagos-øerne (3:3) De geologiske kræfter, der er i spil på Galapagos, er komplekse og uforudsigelige, og blandt de tretten øer og de mere end hundrede klipper og småøer findes ingen mere uvejsom og uforudsigelig end Fernandinaøen, der er kronet af områdets mest aktive vulkan. Alligevel kravler hunleguaner en kilometer op til vulkanens top for at finde det eneste varme, bløde sand, hvor de kan lægge deres æg. Omgivelserne ændrer sig hele tiden på øerne, og det kan gøre det svært for både flora og fauna at finde fodfæste, men mangrover er opfindsomme og er i stand til at sætte deres salttolerante frø i et goldt lavaterræn, hvor de skaber en tæt labyrint, der er afgørende for de fisk, der søger ly i mangroveskovene for den brændende sol. Den mest afsidesliggende ø, Roca Redonda, er ikke mere end trehundrede meter høj, men virker som en vigtig platform for ynglende havfugle. Som med alle de andre øer afslører en undersøisk undersøgelse, at øen blot er toppen af en enorm undersøisk vulkan.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Skjoldborgs fødselsdagsfest (6:6)
Bobbel og Gælles Mission - Skjoldborgs fødselsdagsfest (6:6) Børn i hele Danmark har samlet plastik i naturen - og det virker. Skjoldborg får det bedre. Og måske kan Bobbel og Gælle alligevel holde Skjoldborgs store fødselsdagsfest.

12:55  

Didrik Drage (35)
Didrik Drage (35)

13:10  

Kika og Bob (20)
Kika og Bob (20) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:45  

Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7)
Hr. Skægs hotel - Rockstjernen (7) Hr. Skæg er glad for at få besøg af den franske rockstjerne Axel Rosé. Uheldigvis taber rockstjernen sin guitar, så nu kan han ikke spille koncert, og han har heller ingen penge til at betale for sit værelse. Men så kan rockstjernen måske hjælpe med at tage opvasken?

14:00  

Kanonkongen Freja (1:8)
Kanonkongen Freja (1:8) Freja er syv år gammel og er lige flyttet ind i sin farfars kolonihavehus med sin far, mor og storebror. Freja er slet ikke glad for sit nye hjem, og hun savner sin mor, der arbejder som stewardesse og er meget væk. Hun er også ked af at far er temmelig trist og ligger temmelig meget på sofaen, fordi han ikke har noget arbejde. Men så sker der noget. Freja møder en mystisk dreng, der kan fortælle hende ting og sager om hendes farfar. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (30)
Ridderprinsessen Nella (30)

DR1

15:40  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Små glæder (5) "Små glæder". En smuk og detaljerig miniatureby er landsbyen Little Worthys stolthed, men der går skår i idyllen, da miniaturebyen bliver skueplads for et bizart mord. Som en anden Gulliver findes en lokal mand spændt fast med snore og pløkker midt blandt den lille bys huse - med et dybt og dødbringende sår i lænden. En ny sag for Barnaby og hans assistent Jones. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Bernice: Olivia Colman. Instruktion: Peter Smith.

17:15  

Fader Brown III (3:15)
Fader Brown III (3:15) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:05  

Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain
Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Puerto Rico.

15:45  

Smag på Lagos med Anthony Bourdain
Smag på Lagos med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Lagos i Nigeria.

16:25  

Kampen om indvandringen (3:6) - "oprøret på Vestegnen"
Kampen om indvandringen (3:6) - "oprøret på Vestegnen" Året er 1987 og på den københavnske vestegn er de socialdemokratiske borgmestre i oprør over indvandringen. De får opbakning fra partiformanden Anker Jørgensen, der advarer mod at Danmark "bliver overrendt af de fremmede". De nye signaler fra Socialdemokratiet er medvirkende til justitsminister Erik Ninn Hansens skæbnesvangre beslutning om at stoppe de tamilske familiesammenføringer. Men det ender med nederlag - både for de socialdemokratiske borgmestre og for Erik Ninn Hansen.

16:55  

Kampen om indvandringen (4:6) - "Stuerene bliver I aldrig!
Kampen om indvandringen (4:6) - "Stuerene bliver I aldrig! I 90erne farer indvandrerdebatten som en orkan gennem dansk politik. I orkanens øje sidder Pia Kjærsgaard og det nystartede Dansk Folkeparti, som høster stemmer i store mængder fra vælgere, som traditionelt har stemt socialdemokratisk. Socialdemokratiet svarer igen med små stramninger af udlændingepolitikken kombineret med angreb på Dansk Folkepartis moral. "Stuerene bliver I aldrig", siger statsminister Poul Nyrup Rasmussen. Men forgæves.

17:25  

Israel 1948-1967 - fra krig til krig (2:2)
Israel 1948-1967 - fra krig til krig (2:2) Perioden 1948-67 var to afgørende årtier for den unge israelske stat. Den var især præget af krigene mellem den nye stat og dens naboer. Den arabisk-israelske krig fra 1948-49, Suez-krisen i 1956 og seksdageskrigen i 1967. Historien fortælles gennem både palæstinensiske og israelske øjne gennem vidnesbyrd og øjenvidne beretninger, palæstinensiske og israelske historikere samt nyt arkivmateriale.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (17)
Gurli Gris V (17) Godnathistorie

15:15  

Gurli Gris V (18)
Gurli Gris V (18) Tabte nøgler

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Brits tips

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (1)

17:15  

Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)
Marie og Maria - og den mystiske fremmede (2)

17:30  

Vennerne og det grønne lys (1:20)
Vennerne og det grønne lys (1:20) Det er sommer, og vennerne Anders, Hugo, Buster, Emilie, Ida og Anna leger på vejen. Men pludselig stråler et mystisk grøn lys over Anders' hus.

17:40  

Mini MGP - Rumvæsnerne kommer
Mini MGP - Rumvæsnerne kommer Der er cirkusstemning og masser af smil, når Silja endnu engang byder velkommen til aftenens artister, der alle indtager verdens flotteste scene i musikshowet Mini MGP. I aften skal vi høre den madglade fyr Eddie Spaghetti, veninderne Sus & Dus, der elsker at stå på ski og knægten Glemsomme Tejl med sangen Huskelisten. Og så skal vi have styr på, hvem af artisterne fra sidste uge der får den allersidste plads i årets finale.

DR1

18:00  

Spise med Price - Grise med Price
Spise med Price - Grise med Price "Grise med Price" Så er der gris på gaflen! Brødrene Price kører i bogstavelig forstand med svinet, når de bl.a. sætter et roterende spid i en hjemmelavet italiensk rulleflæskesteg. Der bliver nu også tid andre svinestreger, som f.eks. den tyske nationalret Eisbein mit Sauerkraut og en nyfortolkning af klassikeren, koteletter i fad. Griseriet vil næsten ingen ende tage, og det er lige ved, at storebror James' ualmindeligt kærlige forhold til Danmarks nationaldyr, kommer i vejen for en vellykket dag i køkkenet. www.dr.dk/price Sendt første gang 02.03.10

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Fællessang - hver for sig
Fællessang - hver for sig Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften.

DR2

18:15  

Kennedy-dynastiet (6) - Arven
Kennedy-dynastiet (6) - Arven Robert Kennedy håber, han kan opfylde familiens drøm om endnu en søn i Det Hvide Hus. Men tragedien rammer, da han bliver snigmyrdet. Nu hviler forventningsbyrden på den sidste søn, Ted. Ted overvinder skandaler og nederlag og kæmper sig op til at stå i spidsen for en ny generation - og føre arven videre for dynastiet.

19:00  

De fantastiske fire: Preben Kaas
De fantastiske fire: Preben Kaas Preben Kaas er en stjerne på scenen, men han vil allerhelst stå bag den. Det er her hans hjerte virkelig banker. Og han har hvad der skal til for at skabe en revy fra bunden og få succes - ikke mindst stor charme, en voldsom energi og is i maven. Han er en mand der satser alt, og lever livet - hårdt.

20:00  

Applaus
Applaus Den anmelderroste, midaldrende skuespillerinde Thea er tilbage efter et afvænningsophold og konfronteres nu med virkeligheden. Under hendes lange nedtur blev hun skilt fra manden Christian og afgav forældremyndigheden over sine to børn. Men nu insisterer hun på, at børnene igen skal være en del af hendes liv. Hendes eksmand giver efter for hendes manipulerende, men charmerende facon og indvilger i at give det en chance. Hun ved, at hun skal bevise, at det er forsøget værd. Men et hårdt liv i rampelysets skær har sat sig dybe spor, og snart begynder fortidens spøgelser at tage over. Medvirkende: Paprika Steen, Michael Falch, Sara-Marie Maltha, Shanti Roney m.fl. Instruktion: Martin P. Zandvliet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (26)
Wild Kratts (26)

19:15  

Zorro (17)
Zorro (17) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Jungledyret Hugo - Den Store Filmhelt
Jungledyret Hugo - Den Store Filmhelt Conrad, en ond multi-milliardær, planlægger at lave en film kaldet 'Skønheden og dyret' og han ønsker at den søde lille Hugo skal spille dyret. De er klar til at optage, så nu mangler de kun én ting... Hugo! Intetanende om hvad der foregår, hygger Hugo sig i junglen med hans abe-venner. Han savner hans bedste ven Ræven Rita, som bor i den store by. Conrad har sine metoder til at finde Hugo.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

State of Play
State of Play Det politiske håb Stephen Collins er sønderknust, da han hører, at hans assistent er død. Pressen lugter hurtigt en historie - havde Stephen en affære med den unge kvinde? Mens hans kolleger borer i sagen, efterforsker journalisten Cal drabet på en pusher. De to sager viser sig at være forbundne, og efterhånden bliver det klart for både Stephen og Cal, at der er meget større ting på spil, end de troede. Medvirkende: Russell Crowe, Ben Affleck, Rachel McAdams, Helen Mirren m.fl. Instruktion: Kevin Macdonald.

23:30  

Enemy of the State
Enemy of the State Da Robert render ind i en gammel bekendt, går hans liv i spåner. Vennen myrdes, men har givet Robert en videooptagelse af et mord, begået af National Security Agency, som jagter terrorister og ønsker ubegrænsede beføjelser til at udspionere alle. NSA sætter en hær af agenter og alle former for elektronisk overvågning ind mod Robert, som gang på gang undslipper på et hængende hår. Men hvor længe kan én mand klare sig mod verdens eneste supermagt? Medvirkende: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voigt m.fl. Instruktion: Tony Scott.

DR2

21:20  

Præsidentens blodige narkokrig
Præsidentens blodige narkokrig En skildring af den filippinske præsident Rodrigos Dutertes nådesløse krig mod både pushere og narkomaner i slummen i Manila. Krigen har kostet tusindvis af mennesker livet, og daglige skyderier indgyder frygt i kvarteret. Dokumentaren viser begge sider af konflikten ved at følge familier fra Manila og lederne af politiets dødspatruljer, der stadig jager i slummens gader.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

23:35  

USA's politiske cirkus
USA's politiske cirkus USA nærmer sig et yderst vigtigt præsidentvalg, samtidig med at nationen kæmper med en dødbringende pandemi og store økonomiske omvæltninger. De politiske analytikere John Heilemann, Mark McKinnon og Alex Wagner stiller skarpt på amerikansk politik under Trump og tager dig med bag scenen, når Trump og Bidens valgkampagner buldrer afsted mod præsidentvalget i november.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:20  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:35  

Shetland: Dødvande
Shetland: Dødvande Journalisten Jerry Markham omkommer i en bilulykke. Jerry var en god ven af politimanden Jimmy Perez, der finder omstændighederne mistænkelige. Var Jerry på sporet af en kontroversiel historie? Og var det det, der kostede ham livet? Jimmy Perez: Douglas Henshall.

03:35  

Bonderøven (12:16) - Kul og koskind
Bonderøven (12:16) - Kul og koskind På Kastaniegården arbejder Frank videre med den nye portåbning til den del af stalden der skal bevares. Dansk salat og asiatisk kål skal plantes og sås i køkkenhaven. Det er godt at have til vinter. Og så laver Frank trækul til smedjen med sin hjemmelavede, thailandske trækulsbrænder.

DR2

00:05  

RBG
RBG Kvindesagsforkæmpere og kulturikon. Den nu afdøde højesteretsdommer Ruth Bader Ginsburg er først de seneste år blevet et kendt ansigt i USA. Men hele sit liv har hun kæmpet for kvinders rettigheder og ligestilling. Dette personportræt udforsker hendes ekstraordinære liv, karriere og juridiske arv.

01:40  

Det store Trumpshow (3:3)
Det store Trumpshow (3:3) Donald Trump blev præsident stik mod alle forventninger. Gennem tre afsnit ser vi tilbage på hans år i Det Hvide Hus, nu hvor hans første præsidentperiode lakker mod enden. Vi møder en række farverige personligheder - fra Trump-rådgivere til Stormy Daniels, og ser, hvordan de kæmper med den uforudsigelige præsident. Hvordan har Trump klaret jobbet som den mest magtfulde mand på planeten?

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, ODDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1031201248