Odder
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 6. juli 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 6. juli 2020

DR1

00:05  

Mord uden grænser (2:8)
Mord uden grænser (2:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Den litauiske milliardær Marius Loukauskis sættes i forbindelse med efterforskningen. Loukauskis mistænkes for at lede et stort kriminelt netværk, som opererer med menneskehandel og tvangsarbejde. Han har en topplacering på Europols liste men har indtil videre været urørlig. Den berømte jazzsangerinde Iris Gabler udlover en dusør for oplysninger, der kan føre til anholdelsen af Marias morder. Maria var hendes datter. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Morten Søborg. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

01:05  

Mord med miss Fisher (30)
Mord med miss Fisher (30) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

02:00  

Mord med miss Fisher (31)
Mord med miss Fisher (31) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

03:00  

Kystvagten (17:68)
Kystvagten (17:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:45  

Bonderøven 2015 (13)
Bonderøven 2015 (13) Gæssene på Kastaniegården er nu blevet så store, at de får et større kar til at bade i. Frank piller en gammel gadedør ud af en ejendom i Aarhus. Døren skal bruges til hovedindgangen i det nye stuehus. I Sverige er det blevet tid til at rense lindebast i den rivende strøm i et vandløb, og derhjemme skal Johan og Alma teste om det er de gule, orange, eller lilla gulerødder, der er bedst.

04:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Min have (2:9)
Min have (2:9) Besøg Sylvia Eidviks smukke have på Snarøya, hvor hun fortæller om sine yndlingsblomster, pæoner og hortensia.

06:55  

Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle
Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det, sættes livagtige robotdyr med kameraer i ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv på den sydlige halvkugle - fra millioner af røde landkrabber, der vandrer fra junglen til kysten for at parre sig til pelssæler, der har udviklet en genial teknik for at undgå at blive spist af den store hvide haj.

07:00  

De unge landmænd (1:8)
De unge landmænd (1:8) I første afsnit møder vi Morten på 23 år, der købte Dalbygård for to år siden, hvor han bor med sin kæreste Mille på 19 år. Han har den højest ydende besætning af økologiske jerseykøer i Danmark, og nu får han besøg af jerseyforeningen, der skal aflure ham hemmeligheden. Philip på 23 år får også besøg på det lille økologiske husmandssted, han driver med sine forældre. Han har nemlig inviteret sin vikingekampgruppe til at holde øve-weekend på gården. Hos Heidi på 22 år er der nerver på. Hun læser til agrarøkonom som den eneste pige på årgangen og skal op til den afsluttende eksamen. Der skal hun gerne score et 12-tal, så hun kan glæde sin far og vise drengene, at hun er lige så dygtig som dem.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:20  

Det sorte kapitel
Det sorte kapitel Billedkunstneren Jeannette Ehlers og instruktøren Maya Albana blev hjerteveninder da de var børn. De er døtre af danske mødre og fædre fra henholdsvis Trinidad og Malaysia. Mens Maya i sit voksne liv føler sig, som en helt almindelig dansker, identificerer Jeannette sig som sort. Al hendes kunst er et opgør med den strukturelle racisme, hun mener præger vores danske tankegang og samfund. Det går op for Maya, at der et kapitel i deres fælles historie, hun intetanende har sprunget over.

01:20  

Imelda - den stenrige førstedame
Imelda - den stenrige førstedame Amerikansk/dansk prisbelønnet dokumentarfilm fra 2019 Imelda Marcos, Filippinernes tidligere førstedame, blev berømt først for sin skønhed og skosamling, og siden for sit fald fra magtens tinder og flugt ud af landet i 1986 med diamanterne godt gemt i børnenes bleer. Nu er hun tilbage og fast besluttet på at få sin søn, Ferdinand 'Bongbong', valgt som vicepræsident for den kontroversielle præsident Duterte. Den prisvindende dokumentarist Lauren Greenfield har fået eksklusiv adgang til Marcos, der i filmen åbent fortæller (sin egen version af) historien om førstedamen, der ville være hele befolkningens moder.

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gud er en mand
Gud er en mand Hvordan er det at være kvinde i en religiøs verden, hvor en guddommelig mand sætter reglerne for alt fra sexlivet til hvordan kvinder bruger Guds ord? I dag besøger journalist Gertrud Højlund to unge konservative kristne kvinder, som med Bibelens ord holder sex til ægteskabet. Og så skal hun møde en muslim, som balancerer på stiletterne mellem en arabisk kultur og et dansk kødmarked.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (24)
Søpapegøjernes ø II (24)

05:15  

Pingu
Pingu

05:20  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (5)
Rosa fra Rouladegade III (5) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

06:00  

Ernest & Celestine (1)
Ernest & Celestine (1)

06:10  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

06:50  

Den lille prinsesse (35)
Den lille prinsesse (35) Generalen har en hemmelighed, som den lille prinsesse får den at vide. Hun lover at holde på den, men det er ikke så let, når alle andre presser hende for at afsløre den.

07:00  

Gurli Gris III (7)
Gurli Gris III (7) Kompost

07:05  

Gurli Gris III (8)
Gurli Gris III (8)

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Cirkus Summarum 2015
Cirkus Summarum 2015 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkusshow for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindst sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Kristian fra Ramasjang Mysteriet, Onkel Reje og Silja. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkusorkester bestående af DR Big Band.

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

De fantastiske dyreunger (1:3)
De fantastiske dyreunger (1:3) De spæde dyrebørn er blandt naturens mest sårbare væsner. For at overleve må de lære hurtigt, og straffen for at forsømme deres lektier er hård. På den afrikanske savanne er der mange dyr om den samme føde, og det giver store udfordringer for dyreungerne og deres mødre. Her følger vi en nyfødt elefantunge og dens mor, der er kommet væk fra flokken, seks bedårende gepardunger, og et nyfødt zebraføl, der på vaklende ben skal krydse en flod fyldt med krokodiller.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (109)
Antikkrejlerne med kendisser (109) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Hvorfor taler mænd ikke om følelser?
Hvorfor taler mænd ikke om følelser? Arvelige sygdomme, vold, arbejdsløshed og børn. Unge mennesker udforsker dilemmaer i deres eget liv og tager dig med, når de søger svar på dem.

09:55  

Den automatiserede fremtid
Den automatiserede fremtid Flere og flere job bliver automatiseret. Spørgsmålet er, om vi er i stand til at skabe nye job i samme takt, som de gamle forsvinder? Og hvad skal der ske med de mennesker, der bliver erstattet af kunstig intelligens og robotter? Gennem interviews med nogle af klodens mest fremtrædende økonomer og fremtidsforskere undersøger vi, hvad automatisering kommer til at betyde for fremtidens arbejdsmarked. Hvilke job vil overleve?

10:55  

Cykelfabrikken
Cykelfabrikken Greg besøger Storbritanniens største cykelfabrik, der producerer 150 foldecykler i døgnet, og forsøger også at bygge sin egen cykel. Den sammenklappelige cykel eller foldecyklen daterer sig tilbage til 1870'erne, og under 2. Verdenskrig blev der fremstillet 70.000 af dem, som faldskærmstropperne havde med,når de blev nedkastet bag fjendens linjer.

11:50  

Det sorte kapitel
Det sorte kapitel Billedkunstneren Jeannette Ehlers og instruktøren Maya Albana blev hjerteveninder da de var børn. De er døtre af danske mødre og fædre fra henholdsvis Trinidad og Malaysia. Mens Maya i sit voksne liv føler sig, som en helt almindelig dansker, identificerer Jeannette sig som sort. Al hendes kunst er et opgør med den strukturelle racisme, hun mener præger vores danske tankegang og samfund. Det går op for Maya, at der et kapitel i deres fælles historie, hun intetanende har sprunget over.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

09:20  

Vitello - får en klam kæreste (8)
Vitello - får en klam kæreste (8) Vitello leger ikke med tøser, og hende der er flyttet ind i nummer 27 og hedder Kamma er helt klart en tøs. En tøs der siger hun har en skør hamster. Og Vitello har aldrig set en skør hamster...

09:27  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (18)
Didrik Drage (18)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (38)
Junglebogen (38)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (5:10)
Pax' jordiske eventyr II (5:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. I løbet af en dag på Operaen lykkes det Pax at fare vild, sidde fast i en rottefælde, og slå både sig selv og den flinke gamle mand.

10:45  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

10:55  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

11:10  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

11:25  

Bella, Boris og Berta (1:3)
Bella, Boris og Berta (1:3) Bella bliver forelsket i Boris. Det er besværligt at være forelsket i een, som kun tænker på at blive god til at spille fodbold. Selv om veninden Berta gør alt, hvad hun kan for at hjælpe Bella med kæresteriet, så finder Bella ud af, at det er bedre at have to venner i stedet for een kæreste. Bella: Benedikte Mauritzen. Boris: Gustav Hintze Holm. Berta: Cecilie Eltebo Askebøl. Manuskript: Hanne Willumsen. Instruktion og producer: Anette Tony Hansen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kalkuner sover i træerne? Ta' med Lille Nørd på kalkuneventyr og se, om Anders og Katrine lærer at tale kalkunsprog.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2015 (14)
Bonderøven 2015 (14) I Kastaniegårdens planteskole høster Frank UFO squash til aftensmaden. Dernæst går rejsen til NordGen i Sverige,for at finde ud af, hvordan alverdens frøsorter bliver opbevaret, deriblandt Franks boghvedefrø. Hjemme igen bliver smedjens tag gjort klar med trælister, tagpap og grundmursplader, så taget kun mangler græstørvene.

12:40  

Spise med Price - Fra Engeland til Skotland (5:6)
Spise med Price - Fra Engeland til Skotland (5:6) Endelig får brødrene Price kilt på! Sæsonens femte program foregår i det bjergtagende Skotland. Morgenmaden laves under åben himmel i The Highlands, frokosten på Loch Ness og aftenens store jagtmiddag indtages på intet mindre end et skotsk slot. Advarsel: Millionaires Shortbread indgår i dette program. En farlig god kage!

13:25  

Hammerslag 2017 (5)
Hammerslag 2017 (5) "Forstadsdrømme" lyder titlen på en sang af en vis pop-duo, som voksede op i Værløse uden for København. Det er da også meget passende her, aftenens udgave af Hammerslag starter. De to mæglerhold skal nemlig først forsøge at gætte prisen på et farverigt parcelhus med plads til pool-party, før turen går videre til en energivenlig lejlighed i etagebyggeriet Bolig+ i Søborg. Til sidst præsenteres de for lidt af en perle i Herstedøster ved Albertslund, hvor der er dømt landidyl med hest i baghaven blot 15 km fra Københavns Rådhusplads. Vært: Christian Degn

14:15  

Sporløs (4)
Sporløs (4) Pernille er adopteret fra Polen til Vestjylland. Pernilles danske forældre har altid været åbne omkring hendes adoption, men for nogle år siden opdager hun ved et tilfælde, at der i hendes papirer står, at hun er resultatet af en voldtægt. Pernille rejser nu med Sporløs til Polen i håbet om at finde sin biologiske mor og få svar på sine spørgsmål; Hvad skete der dengang?

DR2

12:50  

En insiders guide til Munch museet
En insiders guide til Munch museet Den norske forfatter Karl Ove Knausgård viser rundt på sit yndlingsmuseum Munch-museet i Oslo. Her fortæller han om sit forhold til landsmanden, kunstmaleren Edvard Munch, hvis maleri "Skriget" er blandt de dyreste og mest berømte i verden. Og så finder han stedet, hvor Munch i 1893 malede sit berømte værk.

13:45  

En insiders guide til Musée d'Orsay
En insiders guide til Musée d'Orsay Den tyske koreograf Sasha Waltz viser rundt på Musée d'Orsay i Paris. Her fortæller hun om stedets unikke samling af fransk kunst fra det 19. århundrede som 'Olympia' af Manet og Monets berømte åkander. Og betages af kunstnernes besættelse af død, seksualitet og hedonisme. Alt imens hun danser med skulpturere af billedhuggere som Rodin og Clésinger.

14:40  

Arven efter Darwin (2:2)
Arven efter Darwin (2:2) For mere end 200 år siden blev Charles Darwin født. Og 50 år senere udkom hans banebrydende bog om arternes oprindelse. I den anden af to dokumentarer om den geniale videnskabsmand fortælles historien om, hvordan Darwins tanker om den stærkes overlevelse er blevet brugt, misbrugt og omgået i Danmark og resten af Norden. Både her og i hele verden er tankerne brugt til alt fra racehygiejne og geni-babyer til utopien om menneskets udødelighed. Tilrettelæggelse af Cathrine la Cour.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:45  

Morten Skildpadde II (7)
Morten Skildpadde II (7)

13:10  

Kika og Bob (2)
Kika og Bob (2) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 2
Det store Ramasjang Mysterie 2 My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

14:00  

Kanonkongen Freja (7:8)
Kanonkongen Freja (7:8) Frejas lærer Janni har opgivet at få Freja ud af sin kanonkongedragt og har i stedet selv klædt sig ud som kanonkongen. Nu skal klassen nemlig lærer noget om at være modig. Freja er både glad og stolt, men desværre ødelægger far det hele med sit dårlige humør. Freja bliver edderspændt og sammen med Asger beslutter hun sig for at finde sin farfar, så han kan give far et ordentligt los bagi. Men farfar, der bor på plejehjem, er slet ikke så modig som Freja havde håbet. Faktisk sidder han bare helt stille i sin kørestol. Men det kan der gøres noget ved, tænker de to venner. Og pludselig er farfar ikke længere på plejehjem, men på tur med Asger og Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Mord med miss Fisher (33)
Mord med miss Fisher (33) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

15:55  

Mord med miss Fisher (34)
Mord med miss Fisher (34) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

16:50  

Downton Abbey V (3:10)
Downton Abbey V (3:10) Mary er taget på hemmelig elskovsferie med lord Gillingham, men nogen opdager hendes hemmelighed. Cora har fået en beundrer, mens Violet møder en kær gammel bekendt. Samtidig har et vidne meldt sig i sagen om mr. Greens død, og til Annas bekymring bliver Bates indkaldt til afhøring af politiet.

17:40  

En ny begyndelse III (7:10)
En ny begyndelse III (7:10) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:20  

Hvide slaver - Hark Olufs (1:3)
Hvide slaver - Hark Olufs (1:3) I 1724 er den femtenårige skibsdreng Hark Olufs på sin fars skib Håbet på vej fra Nantes i Frankrig hjemad mod Hamborg, da det bliver opbragt af kapere. Besætningen bliver taget og ført som fanger til Algier. Hark Olufs liv som slave i Nordafrika er exceptionel, først og fremmest fordi han overlever - men i særdeleshed fordi den lille skibsdreng fra Vadehavsøen ikke bliver en helt almindelig slave. Hark Olufs er en ud af den million europæere, der fra år 1500 til ca.1830 var slaver i Nordafrika. Det var sømænd, passager på skibe og landsbybeboere i fjerne kystområder, der blev kapret af muslimske pirater både i Middelhavet og Atlanterhavet. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen Sendt første gang 15.08.10

16:00  

Anna og kongen
Anna og kongen I 1860'erne rejser den unge englænder Anna Leonowens til Siam med sin søn for at undervise kong Mongkuts 58 børn. Hun kender ikke meget til den magtfulde konge, men betragter ham som uciviliseret. Det viser sig, at Mongkut har samme syn på hende, men som tiden går begynder Anna og kongen at betragte hinanden med andre øjne. Medvirkende: Jodie Foster, Chow Yun-Fat, Bai Ling m.fl. Instruktion: Andy Tennant.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (28)
Gurli Gris VII (28)

15:15  

Gurli Gris VII (29)
Gurli Gris VII (29)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder killingeredningsholdet + Vovserne redder en struds

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

80 dage til sommerhus (2:6)
80 dage til sommerhus (2:6) Kusinerne Sara og Camilla får brug for alle døgnets timer, da de beslutter sig for både at bygge ny terrasse og begynde på sommmerhusets mest tidskrævende projekt, badeværelset. Terrassen burde være ligetil, men kusinerne opdager, at virkeligheden er en anden.

20:30  

Fede forhold (2:6)
Fede forhold (2:6) Thomas og Tina har ikke længere noget sexliv og deres hverdag er fuld af konflikter. Thomas bryder sammen hos parterapeuten, fordi Tina kræver for meget af ham. Parret Isabel og Tina har et lager på flere hundrede liter cola, som de nu skal sige farvel til. Sammen har de opbygget så dårlige kostvaner, at de har ovevejet et brud for at redde deres helbred.

DR2

18:20  

Egyptens glemte pyramide
Egyptens glemte pyramide I det nordlige Egypten har et hold af arkæologer gjort en forbløffende opdagelse. Fundet af et 4000 år gammelt og ukendt gravkammer forseglet med en 10 ton uigennemtrængelig granitsten. Hvilke hemmeligheder vil det afsløre, når man åbner det? Og hvem ligger begravet her? Her følger vi et hold af verdens førende egyptologer, når de går på jagt efter svar.

19:10  

Det fantastiske Sicilien (2:3)
Det fantastiske Sicilien (2:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige sicilianske områder og deler generøst ud af deres viden om øens rige kultur og køkken. Sammen ser de på landskaber og kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst, og madkultur.

20:10  

Joanna Lumleys rejse i Japan (2:3)
Joanna Lumleys rejse i Japan (2:3) Den britiske skuespiller Joanna Lumley indleder anden etape af sin rejse gennem Japan i hovedstaden Tokyo. På en natklub skal hun overvære et pigeband optræde, men at se det mandlige publikums reaktion på bandet er næste en større oplevelse. Senere rejser Joanna til Kiso-dalen for at vandre på Nakasendo-vejen, en gammel rute, der engang forbandt Tokyo med Kyoto. Og i Kyoto opsøger hun udøverne af en af Japans ældste traditioner: Geisha

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (16)
F for får V (16)

18:15  

Kasper og Sofie II (5)
Kasper og Sofie II (5) Morfar, Esther og Siri tager Kasper og Sofie med i svømmehallen. Der skal Kasper og Sofie øver sig til svømmeprøven. Sofie har det sjovt med at sprøjte vand på Kasper, men han kan ikke lide at få vand i øjnene. Kasper er bange for at dykke ned under vandet. Vil han kunne klare kravene til svømmeprøve?

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)

18:40  

Pyjamasheltene II (19)
Pyjamasheltene II (19)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (3)
Zorro (3) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (9)
Svampebob Firkant VII (9) Tilbage til fortiden + Skurkenes forbryderklub

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når kvinder slår ihjel - Et sidste møde (2:6)
Når kvinder slår ihjel - Et sidste møde (2:6) Drabet ved glasværket. I dette afsnit dykker eksperterne ned i et knivmord fra 2013. Eksperterne undersøger, hvad der drev en ung kvinde til at sætte sin eks.kæreste i stævne foran Holmegaards glasværk og afslutte hans liv.

21:55  

Mordene i Brokenwood III (2:4)
Mordene i Brokenwood III (2:4) Brokenwoods indbyggere er samlet for at begrave den nyligt afdøde digter Declan O'Grady. Tror de. Da kisten ved et uheld vælter, viser det sig nemlig, at det ikke er Declan, der ligger i den - men derimod en ukendt ung kvinde. Hvem er hun, og hvordan er hun havnet i Declans kiste? En ny sag for Mike Shepherd.

23:25  

Alene i vildmarken USA II (3:15)
Alene i vildmarken USA II (3:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang. Deltagerne har efterhånden skaffet sig tag over hovedet i Vancouver Islands barske natur. Nu gælder det om at få stillet sulten. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR2

21:00  

En sag for professor T: Det perfekte mord
En sag for professor T: Det perfekte mord Hvordan begår man det perfekte mord? Det spørgsmål stiller kriminologen Jasper Thalheim sine studerende. Spørgsmålet er naturligvis teoretisk ment, men noget tyder på, at nogen tager øvelsen lidt for alvorligt. Da en mand findes myrdet, får Thalheim nemlig mistanke om, at det er en af hans studerende, der står bag. Bare for at bevise, at han eller hun er klogere end sin lærer.

22:00  

Forført af en svindler III (5:7)
Forført af en svindler III (5:7) Bliver du også forført? Dansk reportageserie fra 2019. Linda går personlig konkurs og Carsten risikerer at komme i fængsel, efter mødet med konkursrytteren Henrik Kalmer. Kalmer er dømt for bedrageri, dokumentfalsk og gæld for ikke under 50 millioner kroner. Men nægter sig skyldig. DR2 undersøger svindlernes psykologi. Hvad er det for nogle mennesker som gør det her? Hvad er det de kan, når de er i stand til at svindle os? Hvorfor bliver vi forført af en svindler?

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Kvindemordene i Louisianas sumpe (1:5): Et lig i floden
Kvindemordene i Louisianas sumpe (1:5): Et lig i floden Mellem 2005 og 2009 bliver otte kvinder fundet myrdet og dumpet i området omkring den lille by Jennings i USA. Flere af ofrene er blevet kvalt, og man frygter at en serimorder er på spil. Men da politiet begynder at efterforske kvindernes liv, dukker der flere og flere hemmeligheder op. Hvem dræbte de otte kvinder?

23:50  

End of the Century: The Story of The Ramones
End of the Century: The Story of The Ramones One, two, three, four! I 1974 blev New Yorks musikverden blæst bagover af et nyt band. Iklædt læderjakker, gummisko og slidte jeans indtog fire langhårede rødder fra Queens scenen bevæbnet med en række rock'n'roll-ørehængere, der blev fyret af i et rasende tempo. Punken var født. Her får du den både opløftende og tragiske historie om et af rockhistoriens mest indflydelsesrige bands.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Mord med miss Fisher (32)
Mord med miss Fisher (32) Den glamourøse Phryne Fisher har startet sin egen detektivvirksomhed i 1920'ernes Melbourne. Den ene gådefulde sag efter den anden lander på hendes bord, men heldigvis er Phryne lige så skarpsindig, som hun er handlekraftig.

01:10  

Kystvagten (18:68)
Kystvagten (18:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

01:55  

Bonderøven 2015 (14)
Bonderøven 2015 (14) I Kastaniegårdens planteskole høster Frank UFO squash til aftensmaden. Dernæst går rejsen til NordGen i Sverige,for at finde ud af, hvordan alverdens frøsorter bliver opbevaret, deriblandt Franks boghvedefrø. Hjemme igen bliver smedjens tag gjort klar med trælister, tagpap og grundmursplader, så taget kun mangler græstørvene.

02:25  

Hammerslag 2017 (5)
Hammerslag 2017 (5) "Forstadsdrømme" lyder titlen på en sang af en vis pop-duo, som voksede op i Værløse uden for København. Det er da også meget passende her, aftenens udgave af Hammerslag starter. De to mæglerhold skal nemlig først forsøge at gætte prisen på et farverigt parcelhus med plads til pool-party, før turen går videre til en energivenlig lejlighed i etagebyggeriet Bolig+ i Søborg. Til sidst præsenteres de for lidt af en perle i Herstedøster ved Albertslund, hvor der er dømt landidyl med hest i baghaven blot 15 km fra Københavns Rådhusplads. Vært: Christian Degn

03:05  

Sporløs (4)
Sporløs (4) Pernille er adopteret fra Polen til Vestjylland. Pernilles danske forældre har altid været åbne omkring hendes adoption, men for nogle år siden opdager hun ved et tilfælde, at der i hendes papirer står, at hun er resultatet af en voldtægt. Pernille rejser nu med Sporløs til Polen i håbet om at finde sin biologiske mor og få svar på sine spørgsmål; Hvad skete der dengang?

03:52  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

DR2

01:40  

Punkens historie (1:4)
Punkens historie (1:4) Eksplosiv, farverig og kontroversiel. Et portræt af en musikalsk chokbølge, der for altid ændrede det kulturelle landskab. I første afsnit fortæller en række af punkens pionerer om genrens rødder i 60'ernes Detroit og 70'ernes New York. Navne som Iggy Pop fra The Stooges, Wayne Kramer fra MC5, Sylvain Sylvain fra New York Dolls, Marky Ramone fra Ramones og Debbie Harry fra Blondie. Serien er produceret af The Godfather of Punk himself - Iggy Pop.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, ODDER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0706072618